Pomoč v Živo

Uspešnost avtošol izpitnega centra Ljubljana

Uspešnost avtošol, mnenja kandidatov in ocene izpitnih centrov

Uspešnost avtošol izpitnega centra Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Jan » 08. jun 2010 09:03

Pa smo dočakali. Izpitni center Roška, Ljubljana, je na svoji tabli za obvestila izobesil USPEŠNOST KANDIDATOV ZA VOZNIKE NA VOZNIŠKEM IZPITU ZA OBDOBJE
OD 1. JANUARJA DO 31. DECEMBRA 2009. Na straneh upravne enote Ljubljana smo le s težavo tudi mi prišli do teh podatkov. Vedeti morate, da morate poleg procenta uspešnosti kandidatov upoštevati tudi število izvoženih kandidatov, kajti le tako boste prišil do pravega zaključka - to je katero avtošolo izbrati.

Slika
Priponke
uspesnost-avtosol-izpitni-center-ljubljana-2009.doc
(501.5 KiB) Prenešeno 1167 krat
Uporabniški avatar
Jan
Administratorji strani

Re: Uspešnost avtošol izpitnega centra Ljubljana

OdgovorNapisal/-a MiNa » 14. okt 2010 08:13

Sem probala odpreti tole datoteko vendar mi noče.
Poskusila sem tudi na drugem računalniku in s5 neuspešno. Izpiše: Word was unable to read this document. it may be corrupt. Imam nove worde in sem poskusila odpirat na vse mogoče načine tudi v wordpadu, textu in nič ne pomaga.
Je kaj narobe z datoteko? Tudi nikjer drugje ne najdem "seznam uspešnosti avtošol".
Prosim za pomoč.
MiNa

OdgovorNapisal/-a Jan » 14. okt 2010 11:52

Datoteke so v *.doc obliki, kar pomeni,da jih je verjetno z novimi office programi "težko" odpreti.. Office 2003 in 2007 jih normalno odpreta. Drugače pa uspešnost avtošol na področju izpitnega centra Ljubljana, "visi" na tabli njihovih uradnih prostorov.
Uporabniški avatar
Jan
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a Laura » 03. nov 2010 12:21

jaz imam 2007 in prav tako ne morem odpreti. Mi lahko tisti, ki mu odpre prosim prekopira tukaj prvih pet najboljših avtošol da ne hodim zaradi tega na Roško. Hvala.
Laura

OdgovorNapisal/-a vseved » 03. nov 2010 13:54

Zdravo,

Govoril sem z admin-om in je popravil priponko.

lp
vseved

OdgovorNapisal/-a ferdo » 08. nov 2010 12:38

Sprašujem se kako je možno, da je uspešnost avtošol na področju izpitnega centra Ljubljana bistveno nižnja od uspešnosti avtošol npr. izpitnega centra Postojna, Kranj in Domžale. Ali je v Ljubljani res tako težko opraviti vozniški izpit?
ferdo

OdgovorNapisal/-a Klara » 16. nov 2010 12:55

Živjo,
Tudi sedaj ko sem si ogledala uspešnost avtošol še zmeraj ne vem za katero bi se odločila :(. Tudi pri prvih ne naredi polovica...izbiram med Brulcem, AMZS in AS Anton Bitenc, koga bi predlagate? AS Anton Bitenc sploh ne najdem spletne strani - je to mogoče? prosim pomagajte mi pri odločitvi. hvala vnaprej
Klara

OdgovorNapisal/-a petra » 16. nov 2010 18:53

Živjo Klara,

Jaz sem se odločila na podlagi referenc. Najlažje ti bo, da izbereš tistega inštruktorja, za katerega veš oz. si izvedela da dobro uči.
petra

OdgovorNapisal/-a Jan » 15. feb 2011 10:06

Upravna enota Ljubljana - izpitni center Ljubljana je objavil novo statistiko uspešnosti avtošol in njihovih kandidatov za leto 2010. Oglejte si povezavo.

http://www.upravneenote.gov.si/ljubljana/splosno/novice/novica/browse/7/article/1516/8098/3e6274261e/
Uporabniški avatar
Jan
Administratorji strani

Vrni se na Uspešnost avtošol

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Pomoč v Živo o vozniškem izpitu Potrdite Zavrnite Zaprite Pomoč v Živo